IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Haibane reinmei dvd ripi?
Hideki
post Nov 20 2004, 13:55
Post #1

Shishaku

Group: Chuunin
From: Rīga, Imanta

Noskatoties šo animi sapratu ka noteikti vajag vinju dabūt kolekcijā labā kvalitātē un no vienas relizes. Vēlams ne torentpakā. DVD ripi ir jau pieejami?

--------------------
"And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..."

"Not too late?
- Everyone is still alive. Inside of you.
I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone.
- Are you really sure?
I'm not alone. I'm going back to everyone.
The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time."
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Shinobi-sama
post Nov 24 2004, 12:53
Post #2

Lost in own dreams

From: Jelgava

hmmm man vis sno KAA iet taada kvalitaatee kaa tik turies bez maz vai pashu DVDV skatos... pie tam ja lieto MediaPlayerClassic tad optionos uzliec video kvalitaati "vm9 renderless" moshka tev mashiina par leenu tam kodekam biggrin.gif.. bet kvalitaate no KAA ir vismaz par mata tiesu augstaaka nekaa citiem riperiem....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Revol
post Nov 24 2004, 14:20
Post #3

Koushaku

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 24 2004, 11:53)
hmmm man vis sno KAA iet taada kvalitaatee kaa tik turies bez maz vai pashu DVDV skatos... pie tam ja lieto MediaPlayerClassic tad optionos uzliec video kvalitaati "vm9 renderless"  moshka tev mashiina par leenu tam kodekam biggrin.gif.. bet kvalitaate no KAA ir vismaz par mata tiesu augstaaka nekaa citiem riperiem....
*

Tam nu nemaz nevar piekrist, kvalitaates zinjaa KAA ir labaakajaa gadiijumaa videejaas zonas augshdaljaa, vinji ne tuvu nestaav kvalitaates liideriem kaz buutu zx [Zhentarim DivX] un A-L [Anime-Legion], veel tur vareetu pieskaitiit anime_fin. Lai arii jaapiekriit ka peedeejaa laikaa [peedeejie 2-3 meeneshi] vinji ir uzlabojushies. Bet nu vinju vecaakie darbi nebuut nav kvalitaate labaakie piemeeri, kaut vai shis pats Haibane Renmei rips ir manupraats viens no vinju sliktaakajiem - pirmkaart vinjsh nav nokropot [gar malaam ir melnaas striipas(ljoti izplatiita kljuuda vinju vecajos video, par laimi tagad vinji cropo normaali)] un kas veel sliktaak vinjsh no 30fps progresive video ir decimeets uz 24fps - taadeelj arii vinjsh izskataas it kaa briizhiem kjertos. bez tam kaa var te redzeet KAA Haibane Renmei ghosting screanshots tur ir pilns ar ghostoshanos.
Taadeelj ja grib normaali skatiiities - es ieteiktu njemt anime_fin ripotos failus. Lai arii vinji torrentaa pashlaik netiek seedoti, bet no ed2k noteikti var nokachaat.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:41