![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai varat paskaidrot nepieredzējušam iekavu un divpunktu rakstītājam, ko nozīmē tie smilie...
Nu šos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ko nozīmē ,piemēram, šie: ![]() ![]() ![]() Un, piemēram, kāda starpība starp šo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bet tad jau man vienmeer nekjiitras domas
![]() Vispaar piedaavaaju savu tulkojumu: Iedomaajies sevi ar attieciigo sejas izteiksmi, un padomaa, kaa tu juuties taa darot. Ja izteeloshanaas nav stipraa puse, panjem, pieej pie spogulja un sataisi taadu seju. Piemeeram, tu gribi zināt, ko noziimee ![]() Aizej pie spogulja, izkar meeli un pameegjini pasmaidiit, pameegjini nesmaidiit, pameegjini aizveert acis to darot. Kaa juuties un kaa spogulii izskataas? Nesaki, ka debiili, saki, ka sajuuta taada, it kaa buutu nedaudz divkosiigs maita. Es parasti lietoju konkreeto sejinju tad, ja veelos pateikt: "Zinu, ka piekasiisieties, bet taa nu es pateicu un viss!" vai "Neatbildu par saviem vaardiem". Normaali :P lieto tad, kad seja ir nopiena, tipa, piemeeram, "Visu piekaast", "Es taa nemaz nedomaaju, kaa teicu" Nu un liidziigi ir ar ![]() ![]() Lai ieguutu ![]() Un ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:43 |