![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj manis un ne tikai iecieniita speele, un uzreiz atvainojos par iipatneejo teikuma uzbuuves formu.
|
![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
DAH ar Yoshi es arii varu iziet uz harda(es to varu gandriiz ar visiem chariem). Es veerteeju objekttivi un saliidzinoshi ar citiem chariem Yoshis. Tekkens saliidzinaajumaa ar citaam ir apbriinojami sabalanseets, bet pilniibaa to nevar nekad. Kad speelee profi, tad gan var redzeet kursh chars nerulleee. Un Yoshim vairaak par pusi prijomu nav lietojama uz hard. Tie prijomi ir stiliigi, bet paaraak leeni vai dropo saveejo defence.
-------------------- Geeks rock!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 24 2004, 18:42) DAH ar Yoshi es arii varu iziet uz harda(es to varu gandriiz ar visiem chariem). Es veerteeju objekttivi un saliidzinoshi ar citiem chariem Yoshis. Tekkens saliidzinaajumaa ar citaam ir apbriinojami sabalanseets, bet pilniibaa to nevar nekad. Kad speelee profi, tad gan var redzeet kursh chars nerulleee. Un Yoshim vairaak par pusi prijomu nav lietojama uz hard. Tie prijomi ir stiliigi, bet paaraak leeni vai dropo saveejo defence. jaatziist, ka tu pats esi visnotalj vidusmeera speeleetaajs... jaasaprot tas, ka tekkens IR pilniibaa izbalanceets un ka yoshi kustiibas meedz buut leeniigas ect., taapees, ka vinjsh savaadaak buutu visspeeciigaakais speelee. un es varu pateikt ka ar yoshi mans draugs te dezgan visus iznestu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:44 |