![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nesen iegādājos mobilo... Neko daudz par to nezinu...
![]() Vai kāds zina, vai var dabūt priekš mobilā telefona melodijas no J-pop vai anime openingiem un endingiem? A to Eiropā nekā interesanta nav... |
![]() ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Heh, man Nokia 3200 + infrasarkanais daikts ar kuru es varu paarmest melodijas uz mobilo
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Rob_X @ Nov 25 2004, 08:21) Heh, man Nokia 3200 + infrasarkanais daikts ar kuru es varu paarmest melodijas uz mobilo ![]() ![]() "ne anime" tieshaam shtrunts.... nesaprotu kaa jums kaadam var buut ne-anime melodija. kas juus genshinken neskatiijaaties? ![]() Man jau gadu ir taa pati un veel joprojaam patiik... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:44 |