![]() |
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Noskatoties šo animi sapratu ka noteikti vajag vinju dabūt kolekcijā labā kvalitātē un no vienas relizes. Vēlams ne torentpakā. DVD ripi ir jau pieejami?
-------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Revol @ Nov 24 2004, 15:53) nu video kvalitaates zinjaa zx un a-l ir vislabaakie, iznemot vinjus gandriiz neviens cits neveic nedz manuaalu IVTC, neizmanto vfr (Variable Framerate) netaisa anamorphic encodus utt. runaajot par audio tad pashlaik gan zx gan a-l prieksh 5.1 izmanto tikai HE-AAC, prieks 2 kanaalu audio iisti nezinu liekas arii he-aac. bet izmantot AC3 ka to dara KAA prieks 5.1 ir shausmiiga vietas teereeshana kuru labaak vareetu izmantot lai dabuutu labaaku video. Nu par AAC un ogg es piekriitu ka tas ir labaaks par mp3.bez tam ogg vorbis ir labaaks variants nekaa mp3, it iipashi pie zemiem bitreitiem. AAC ir stipri tuvu kvalitaatee ogg, bet abi noteikti ir labaaki par mp3 par to video kvalitaati ir taa, KAA savus ripus taisa ,es uzskati pietiekami labi taupot vietu pie reizes ieliekot augstas kavlitaates audio, kas personiig man ir 1-majaa vietaa, jo kaad aman jeega no videa kavliaates kad man tas pats HE-AAC pagaas ar siikiem gljucinjiem. Kaa jau mineets tad HE-AAC ir domaats augstas kvalitaates audio ar zemu bitrate, tik un taa AC3 ir labaaks jo kaa nekaa tas ir bez maz vai identisks DVD tikkai ar zemaaku bitrate. Taalaak Anamorphic encode, biezhaak izmanto kad maina ateela izmeeru paltekraanu pataisa par shaurekraanu vai sazin ko kas involvee ateela paarencodeeshanu pilniibaa pa jaunam, turklaat tas ir laikietilpiigs process, un citi steigaa lai tik nosubotu .. iztiek bez taa.... QUOTE(Revol @ Nov 24 2004, 15:53) huh tu nonaac pretrunaas.... pats teici ka ac3 ainjem daudz vietas, taipashaa laika tev pilniigi lieks celinjsh kur biezhi vien tas ir anglju in ir 5.1 viens celinjsh un aiznjem nemazo vietu ..aptuveni lieki 50mb vai pat vairaak. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |