![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai varat paskaidrot nepieredzējušam iekavu un divpunktu rakstītājam, ko nozīmē tie smilie...
Nu šos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ko nozīmē ,piemēram, šie: ![]() ![]() ![]() Un, piemēram, kāda starpība starp šo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 24 2004, 21:20) Bet tad jau man vienmeer nekjiitras domas ![]() Piemeeram, tu gribi zināt, ko noziimee ![]() Aizej pie spogulja, izkar meeli un pameegjini pasmaidiit, pameegjini nesmaidiit, pameegjini aizveert acis to darot. Kaa juuties un kaa spogulii izskataas? Nesaki, ka debiili, saki, ka sajuuta taada, it kaa buutu nedaudz divkosiigs maita. Es parasti lietoju konkreeto sejinju tad, ja veelos pateikt: "Zinu, ka piekasiisieties, bet taa nu es pateicu un viss!" vai "Neatbildu par saviem vaardiem". Normaali :P lieto tad, kad seja ir nopiena, tipa, piemeeram, "Visu piekaast", "Es taa nemaz nedomaaju, kaa teicu" nu prakstiski tas ko es teicu .. un nkjiitrs, nav tikkai tas ko tu padomaaji. Es pateicu tava apcereejuma konspektu ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:23 |