![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai varat paskaidrot nepieredzējušam iekavu un divpunktu rakstītājam, ko nozīmē tie smilie...
Nu šos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ko nozīmē ,piemēram, šie: ![]() ![]() ![]() Un, piemēram, kāda starpība starp šo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Par tām sejām:
bija reiz Gobziņam tāds labs teksts (fragmenti): "Kad man no rīta ir labi gan..." - "es skatos spogulī kā video". Nez vai forumā ir tāds "smiley"? ![]() Par Omi (VVF) gan te labi iegriezās, ņjā, vai veļas mazgātavas direktors vai importa grōša - viss viens... Kas būs mūsu nākamais prezi(s)dents - sētnieks? Vispār, ļoti godājama profesija, labāk jau tāds, nekā mākoņos lidinošies teorētiķi. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ralfs @ Nov 25 2004, 23:33) Par Omi (VVF) gan te labi iegriezās, ņjā, vai veļas mazgātavas direktors vai importa grōša - viss viens... Kas būs mūsu nākamais prezi(s)dents - sētnieks? Vispār, ļoti godājama profesija, labāk jau tāds, nekā mākoņos lidinošies teorētiķi. Kas tad taa peekshnji par runu? Kaads tam vispaar ar visu sakars? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:18 |