![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tad nu tā, lai viss nav pa dažādiem topikiem, metie bildes te.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara.
![]() ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk. šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 26 2004, 17:44) Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara. ![]() ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk. šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku. ![]() ![]() w00t, reaals zveers! Shitais pat man patiik! Un pat bez subtitriem var iztikt. Kur tu aatraak Yume biji? Tikai taas kjeemiibas apkaart zveera kontuuraam man nepatiik... (gribeeji jau gan, ka nekur nepiekasiishos) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:49 |