![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Ar sakostiem zobiem un, ik pēc minūtes apstādinot video, skatos Kimagure Orange Road un starprīžos šausminos par 80-to gadu modi/mūziku, kā arī zīmēšanas stilu, animāciju utt. Ceru, ka paliks labāk, bet pagaidām nekā.
Radās jautājums - kādas jums, cienītie, rodas izjūtas skatoties 'vecos anime', tb, 80to gadu un 90to gadu pirmās puses ražojumus? -------------------- |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es - Gundamu purists? Nu ja runa iet par Universal Century Gundam es tiešām esmu redzējis praktiski visus, principā izņemot Turn A Gundam esmu redzējis visus Gundam seriālus, OVAs un movīšus.
Pirmais Gundam seriāls/movīšu triloģija izveido šo pasauli ar saviem noteikumiem un izskaidro iemeslus, kāpēc vispār izmanto humanoīdās kaujas mašīnas pie kam tuvcīņā. Pārējie seriāli vienkārši "spēlē pēc noteikumiem" arī SEED. Ja šos noteikumus nezina, setups paliek aiz kadra un vienkārši neinteresanti. Gundamiem ir arī savas klišejas, daudzi gabali atgremo vecas idejas, īpaši jau alternate century. Būtība jau nemainās - tipo jauns džeks nejauši uzskrien virsū Gundamam un tiek ierauts konfliktā. Ir daži seriāli un OVAs, kuri vismaz mēģina atiet no šī trafareta vai pagriezt to visu citā plaknē. Dažiem tas izdevies dažiem nē. Ir arī Gundam parodijas - SD (SuperDeformed) Gundam mini OVAs. Diezgan rēcīgi gabali. Gundam SEED un viņa turpinājums - Gundam SEED Destiny ir vecā Gundam rimeiks jaunajai paaudzei. Laba animācija, lielisks mecha dizains, samērā sakarīgs sižets. Neslikts action izklaidei. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:21 |