![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju kurss veel te bez manis ir digimonu fans vai arii juus neviens to nespeejat noveerteet ???
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 29 2004, 15:32) Nolaadeets, cik jums cilveeki var staastiit, ka katram sava gaume... ![]() edg paardomaa iespeeju paskatiities, vai nav jaameklee kaads cits forums, kur saprotoshaaki ljautinji... mosh lffb ir kaads? Šis nav jautājums par gaumi, bet gan tās pagaidu neesamību. Ja cilvēka anime aktīvā ir vien Digimoni, Pokemoni, YGO, Gariem līdzi (nesaku ka slikta anime) un labākajā gadījumā vēl šis tas, tad par ko te var runāt. Ar gaumi nepiedzimst, to veido un liela daļa no tiem, kas te tagad stāv un krīt par Digimoniem, gados un prātā pieņemoties drīz vien sāks apšaubīt šī seriāla vērtību. Ja jau kādam bija tik ļoti liela interese aizsākt šo tematu, tad varbūt to arī daudz maz prātīgi attīstiet, parunājiet par šīs anime labajām lietām, izcilajiem chariem, dziļo saturisko un filosofisko jēgu, dariet to, tikai Dieva dēļ nevajag pārpludināt šo thredu ar bezjēgas attēlu un smailiju jūru. Man šis forums no tiesas ļoti patīk un patīk tā biedri (tie kuri jau pie veterāniem pieskaitāmi), un man ir bezgala žēl noskatīties, ka tas soli pa solim pēdējā mēneša laikā tiek pataisīts par vietu, kur vairs nolasās YGO kartķožņiki un komerciala širpotreba cienītāji. Vari pārmest man neiecietību (lai gan nevienu tiešā tekstā apvainojis vēl neesmu), bet tāds nu reiz ir mans viedoklis un savos uzskatos esmu noturīgs. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:50 |