![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Ziņa tiešam nav jauna .. no tālā 2003-05-21:
ADV Films has issued a press release confirming yesterday's reports form the Cannes Film Festival. In an announcement sure to make waves in the entertainment industry, ADV Films President and CEO John Ledford today publicly confirmed industry rumors that the firm has acquired the rights to produce, and has already begun development of, a live-action feature-film based on the Japanese animated television series Neon Genesis Evangelion, a multi-million dollar worldwide franchise and perhaps the most influential anime title in the history of the art form. The project is a collaboration between ADV Films, Gainax and Weta Workshop, Ltd. Gainax and ADV Films should be instantly recognizable to any anime fan as the studio that created Evangelion and ADV as the studio that owns the worldwide rights to the TV series and localized it for North American audiences. Weta Workshop, however, may not be a familiar name. Weta is the New Zealand studio set up by Lord of the Rings director Peter Jackson to handle the special effects for the LOTR trilogy. Wetas work on The Lord of the Rings has garnered worldwide praise including two Academy Awards in 2002 (for Best Visual Effects and Best Makeup), and one in 2003 (for Best Visual Effects). The British Academy has also honored Wetas work by awarding two BAFTAs in 2002 (for Best Visual Effects and Best Makeup) and two more in 2003 (for Best Visual Effects and Best Costume). Šeit arī dažas skices: http://eva.trivialbeing.net/index.php?c=images http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16790 Nu jāņem vērā ka Gainax nav amīšu kantoris līdz ar to teikt ka būs tīra Holivuda diezvai, ka var. Pie kam tā sauktais Live Action nevienmēr ir slikts (piemēram GTO vai You're Under Arrest par ko gan vairāk varēs pateikt kaarleens nav/nebija slikts). Piesaistītie cilvēku (Weta) gan naudas (100 milj $) resursi ļauj spriest / cerēt ja ne idejiskā ziņā tad vizuāli filma ganjauka būs iespaidīga. Efekts varētu būt arī pretējs - proti taisni piesaistīt cilvēkus nevis "uzlikt zīmogu". Jo ņemot par piemēru Matrix (kas average skatītājam parasti šķiet diezgan saistoš) pajautājot no kurienes ņemti tie paši slīdošie zaļie burtiņi un uzzinot ka tā ir anime Ghost In the Shell rodas kautkāda nebūt interese neiedziļinoties nemaz citos aspektos. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |