![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju kurss veel te bez manis ir digimonu fans vai arii juus neviens to nespeejat noveerteet ???
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
tur jaau ir juusu probleema ka juus juutaties paaraak kruti jo uzskatata ka esat absoluutaakaa elite un ka ja tas nepatiik jums tad tam nevajadzeetu patikt citiem vai arii ja tas citiem patiik tadd vinni nav juusu uzmaniibas veerti bet redz vinni nez kaadeell grauzz juusu kaa lai to nosauc kaut kaadu passlepnumu vai arii baidaties ka uz vinnu fona vairs nebuusiet tik stiliigi un par jums ne taa padomaas...
ziniet tas ir diezgan stuulbi so pavedienu un daudzus savus postus es izmantoju lai ieviestu te jaunas veesmas un paraadiitu ka to var uztvert arii citaadaak jo redzat man patiik gan digimoni gan fma gan tagad emsu saacis skatiities naruto bet anime kaa taada ir tikai neliela mana dziives sastaavdallaa taalaak naak graamatas un protams priekssplaanaa ir harijs poters un protams arii mums tur ir sava elite bet uzbuve pavisam citaadaaka tie kam ir liidziigi uzsklati kaa jums no taa saucamaas muusu ""elites"" vienkaarssi neliekas par citiem ne zinis taadejaadi netrauceejot vinnus paareejie luuk atkal lloti labpraat dibina kontaktus un man personiski ir desmiteim pazinnu un pat draugu kam ir 13 un mazaak gadu un kas kaa taadi jums ssajaa forumaa sskkiet liktos absoluuti neveelami veel varu teikt kaa arii taa galiigi nav manas dziives lielaakaa sastaavdalla ssiis darbiibas norisinaas tikai internetaa taalaak tas viss tiek parnests dziivee es pazisstu ap simts cilvleeku no interneta reaalajaa dziivee un tiekos ar lielu dallu es darbojos studentu korporaacijaa kas aiznnem manus vakarus es maacos latvijas universitaatee straadaaju drogaas par paardeveeju kasieri jo man ir nepieciessama nauda uzturu sakarus ar saveim vidusskolas un pamatskolas klasesbiedriem draugiem kuriem lielai dallai interesee vien uzpiipeet un iemest ...un protams veel ir mana ggimene nju vai jums sskkiet ka digimoni tiessaam aiznnem grandiozu vietu manaa dziivee vai anime vispaar kaa taada es vienkaarssi daru to kas man paatiik un man patiik paskatiities multenes taccu es taadeell nejuutos ne krutaaks ne zemaaks par kaadu un cilveekus neveerteeju peec taa tapee jau es ierados ka dazzi muus nodirsa... vai arii vinnus interesee anime vai nee vai vinni ir mainstreema paarstaavji vai nee jo cilveeki un vinnu savstarpeejaas attieciibas ir svariigaaki taatad pie digimoniem ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |