![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Chrno |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
|
![]() ![]() |
xikes |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Uh, pat nepamaniiju, ka te arii ir jau pusaizmirsts topiks, kas veltiits shim seriaalam.
Es arii nesen noskatiijos un tad arii izteikshos. [iespeejams mos kaads mini-spoiler] Neesmu jau sevishki daudz neko no anime redzeejis(neta truukums maajaas...), tachu shis seriaals man patiesi patika. Nez, laikam jau esmu tas cilveeks, kuru daudz vairaak aizkustina skumjas nekaa jautri piedziivojumi (comedy..bla bla) Saakumaa jau arii shis seriaals likaas buus kaut kas no shii zanra, bet peec peedeejaas seerijas beigaam (nu vispaar jau arii kaut kur aatraak) sapratu, ka nav shis tas seriaals, kuru vareetu pieskaitiit pie "viena no paareejiem". Nu katraa zinaa skatiities patieshaam bija veerts. Beigas tieshaam speej piespiest kaadu asaru nobirdinaat. Nebiju veel nekad redzeejis filmu/anime, vai veel kaut ko citu skataamu/lasaamu, kas vareetu izraisiit taadas emocijas. Ja sekojot liidzi sizetam un noskatoties peedeejo seeriju cilveeks neko neizjuut, tad vinsh nav cilveeks. Labaakais, ko pagaidaam biju redzeejis. Iesaku visiem. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |