![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hey juus esat dzirdeejushi, ka (H)Aikis taisa LARPu, kas tjipa notirk Japaanaa. Samuraji, katanas un taa taalaak. Ko juus sakat? Ko juus sakat? Liekas, ka buus galiigi garaam(ceru ka maldos) un interesanti kaapeec (H)Aikis to nav pats pazinjojis...
![]() (Man nepatiik buut stukacham. Godiigi! .... Vienkaarshi nespeeju notureeties ![]() -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, cilvēki, es ieteiktu palasīt kas īsti ir LARPG, jums abiem ir nepareis iespaids par to.
Pirmkār, drīzāk Aikis neuzskata ka tam te būtu īstā vieta, jo te nebija diez ko labas atsauksmes pret lomu spēlēm. Un nu, es apšaubu arī to faktu ka spēle izgāzīsies, jo geimi ir savākušies labi. LARPs tas viņiem primais bet cik esmu ar viņiem spēlējusi tad nu spējas neapšaubu. Nez, tā ir katra brīva izvēle piedalīties vai nē. nez, es piedalos, galvenais lai es uz to laiku neesmu prom no Latvijas. Un infu par to projektu var atrast te..šajā frumā ir sadaļa LARPiem, tāpēc tur var vispār viskauto atrast. http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=13252 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:50 |