![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]() ![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tad nu tā, neziu cik jūs esat pamanīuši, bet anime tiek ļoti pamatīgi izmantota vāvu valoda, pie tam, nevis pieminot garāmejot, bet visai daudz un pamatīgi
kautvai tas ka ir vesela čupa ar seriāliem kuriem ir nosaukumi vācu valodā, teiksim Weìß Kreiz, Weiß Kreiz Glüen, Rosen Maiden, Meine Liebe, Ganz.. utt. Kapēc tā? tas ka pastāvīgi parādās vācu rakstnieku motīvi vispār nav brīnums, teiksim -Mamya Oki - Demian syndrome, sižets ņemts no H.Heses grāmatas "Zem rata" , pie tam, pārsvarā tās nav grāmatas kas ir rakstītas mūsdienās, bet klasika. iespējams tas ir vāciešu un japāņu kultūru līdzība , taču tomēr dīvaini. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 30 2004, 21:22) imo, Demian syndrome var būt ņemt tikai no Heses "Demiāna" (un kāpēc čiksām tas Hese tā pievelk, i dont geddit, nezinu nevienu džeku kuram Hese patiktu). -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Nov 30 2004, 21:32) imo, Demian syndrome var būt ņemt tikai no Heses "Demiāna" (un kāpēc čiksām tas Hese tā pievelk, i dont geddit, nezinu nevienu džeku kuram Hese patiktu). mm, nep... tici man, es pietiekoši labi zinu Heses grāmatas lai nejauktu demiānu ar Zem rata, ![]() Un runājot par krievu valodu... heh, es laikam nekad neizmirsīšu "Labirint of flames", kur endings bija krievu valodā, "Kalinka -Malinka" ko dziedāja vīru koris. Es kad pirmo reizi sadzirdēju no krēsla nokritu. Bet praktiski, jā, es par to svešvalodu lietošanu arī domāju ka vairāk tomēr tas ir "kruti" nevis tam ir kāda dziļāka morāla nozīme, itsevišķi jaunatnei. Pirmā doma bija par sadarbību II Pasaules karā ar Vāciju un Itāliju kā ar fašistiskām republikām, taču.. nez cik tas varētu ietekmēt mūsdienu japānas popkultūru. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:10 |