![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu tā, atskanēja piedāvāums no anifesta organizātoriem uztaisīt šitādu te psaākumu, bet nav ne jausmas cik daudz cilvēku būs, tāpēc nav skaidrs vai ir vērts taisīt.
Ideja izpaužās tā- tiek ņemts kāds labs anime seriāls, un laists kādā nelielā k/t visu nakti, no sākuma līdz beigām , vai ja garākt tad divas naktis. Pa starpam tiek taisīti kautkādi starpbrīži, lai aizrāpotu līdz kafijai un atpakaļ. Šī ir līdzīga ideja kā dara VOX... un šķiet tam ir diezgan labi viss sanācis. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem.
Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši. -------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 3 2004, 22:05) Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem. Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši. Ne īpaši, jo nenoteiktība. Ja zinātu ar kādu naudas summu vienam pasākumam jārēķinās, tad būtu vieglāk aplēst potenciālās biļešu izmaksas. Turklāt par repertuāru arī nepieciešama atsevišķa aptauja, jo gaumes taču mēdz atšķirties. Teiksim ja Appleseed skatīšanos noorganizētu kādā k/t, tad domāju atsaucība būtu. Taču ir tāds "sīkums" kā autortiesības, jo ja reiz par skatīšanos tiek vāktas naudiņas, tad to nāktos darīt puslīdz legāli, kā arī telpu īri noformēt kā animefesta atceres pasākumu, vai kā tamlīdzīgi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |