![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
http://www.bimini.lv/
Otrais Ikgadējais Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls "BIMINI" notiks no 2004. gada 1. līdz 4.aprīlim Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Līdzās tādiem kinofestivāliem kā "Arsenāls", "Lielais Kristaps" un "Baltijas pērle", un tāpat kā bērnu kinofestivāls "Kino Oga", animācijas festivāls "Bimini" saņēmis ikgadēja festivāla statusu, un šobrīd ir vienīgais tāda veida festivāls Latvijā. Animācija ir māksla, kas ir vienlīdz interesanta dažādām vecuma un sociālajām grupām. Festivāla ietvaros notiek ikgadēja pasaules labāko animācijas filmu skate |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ar multiplikaaciju mums tiesjaam ir taa pasjvakaak, tacju veiksmiigu lelju filmu ir, ka vai nu. Zinu, ka tas ir gaumes jautaajums, bet man neizskaami simpatizee druumaas un depresiivaas Burova lellju filmas, manupraat tas ir muusu zelta fonds. Peedeejaa laikaa gan nav iipasji daudz raadiitas
![]() Aa, un veeel gribeeju piebilst, ka visas taas nepilniibas animaacijaa ko mineeja Pikis rodas no ierobezjotaa cjungura, kas ir muusu multiplikatoru riiciibaa. Pilnmetraazjas multiplikaacijas filmas izmaksas ir vienkaarsji grandiozas un tapsjanas laiks meeraams gados. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:38 |