The Art of Mortals, and here we are... |
The Art of Mortals, and here we are... |
xikes |
Nov 25 2004, 11:18
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Atļāvos uztaisīt arī sev vienu topiku, kur lik savus zīmējumus, citādi visus iepriekšējos liku Pika topikā.. nu jau jau šim nolūkam speciāla sadaļa izveidota..
Ceru uz jūsu veerteejumiem.. PS. visi shie nav liidz galam pabeigti, bet nu shkiet, ka es vinjus arii nepabeigshu, jo daudz kas cits daraams. Tad jau driizaak kaadu jaunu veel saakshu.. -------------------- |
Shinobi-sama |
Dec 6 2004, 21:24
|
Lost in own dreams Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava |
QUOTE(edg @ Dec 4 2004, 11:06) huh mmm es negribeetu teikt ka es paarspiileeju, runaajot par koka blukjiem esmu gatavs apzveereet kaa tai beibei kaajas peec nesacirstaam pagaleem izskataas, nu kur tu esi redzeejis vecenei potiites taadas..... Un deet es neprotu taakaa diezvai aizieshu. Un starpiiba sheit ir taada ka es kritizeju sveshu ziimeejumu, kad pats veel neesmu uzmaalejis neko, kad pats kaut ko uzziimeshu tad iespeejams es, izjutis uz savas aadas ko noziimee ziimulja "piejauceeshana", speehsu vieniigi slavinaajumus un cildinaajumus baarstiit. Ja es tagad izliktu apskatei savu shviikaajumu, tad es noteikti sarktu un baaleetu par mazaako detaljinju. Taalaak sheit es domaaju ir nevietaa teikt visulaiku dzildinoshas fraazes un ar asaraam aciis rokas veecinot seekt "kaada daile" "kaadas liinijas" "tu esi maakslas alkjiimikjis". un pie katra naakamaa zimeejuma neaizmisrt paslaveet ka shoreiz ir labaak un naakmareiz jau varees notirgot. Izteikt pieziimes noraadot gadiijumus tikkai kad pagadiijusies galiigi neikdienishkja kljuume, tip treshaa roka, mute vertikaali, mati aizmirsushies uziimeet - tas viss nav pareizi. Muusu topshais artists, nav beerns kuram, lai neizsiiktu kaare ziimeet, nemitiigu jaaklaaj priekshaa lauri. Takaa es domaaju nedaudz papushkojot ar nelielu devu sarkastiska humora, pie reizes pavelkot uz 1 vai vairaakiem zobiem ir tiiri vietaa. nu nezinu es laikam esmu nelabojams ideaalists un pie rezes ariii fraazes "saaaaidjot DLJA kovhoza " pielietotaajs. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:12 |