![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
subj.
runa protams ir par ikdienas valkaashanai paredzeetu kimono, nevis to, ko uzvelk pirms doshanaas uz tatami. aatrs googleejums (LV zonaa) nedeva gaidiito rezultaato, so veershos pie jums, cieniitie(-aas). |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ja ir sakari var dabūt audumu arī pa blatu, un man iespēja ir.
![]() bet īstenība, priekš kam viņš ir vajadzīgs? Tāpat vien - lai būtu. Jā labs princips, es pēc viņa daudzko daru. taču šajā gadījumā loģika ņem virsroku. Man jau ir vien ķīniešu kleita, kuru vilkt praktski nevar, jo cilvēki pavisam šķībi skatās. Pavisam šķībi.. -------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 6 2004, 22:20) ja ir sakari var dabūt audumu arī pa blatu, un man iespēja ir. ![]() bet īstenība, priekš kam viņš ir vajadzīgs? Tāpat vien - lai būtu. Jā labs princips, es pēc viņa daudzko daru. taču šajā gadījumā loģika ņem virsroku. Man jau ir vien ķīniešu kleita, kuru vilkt praktski nevar, jo cilvēki pavisam šķībi skatās. Pavisam šķībi.. Tu dzīvo sev vai citiem? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |