![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vienkāršs jautājums... vai kāds pats savu mangu nav mēģinājis zīmēt?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 23 2004, 18:19) QUOTE(S.U.D @ Nov 23 2004, 12:27) Dazi padomi:jo jaunaaks chars jo lilaakas acis, ja Hyperaktiivs chars tad taadus izspuurushus matus ziimee, ja pasiivs tad garus taisnus!! Ja dziivee pieredzeejis tad baardains un dazreiz pat plikpauris!!! ![]() Hey tas par matiem ir mans peetijums ![]() ![]() ![]() ![]() ah un neaizmirsti, ka mangu idejas ir manas ![]() ![]() ![]() (kaut taas galiigi S*X!!! un ziimee visu tu) ![]() ![]() ![]() Aaa un veel, ja mati iisi pieglausti, tad varonis ir taads "luuzeriigs" par sevi nepaarliecinaats. Un jo mati vairaak izpuurushi, tad chars ir par sevi paarliecinaataaks, bet shiis lietas neattiecas uz visaam animeemm, bet lielaakajaa daljaa tomeer taa ir. starp citu, baigi labā teorija! *impressed* ![]() Nu, mana draudzene zīmē savu mangu, kas gan teorētiski ir yaoi, heh heh [es viņu šausmīgi slikti ietkmēju! ![]() ![]() re ku ira sākums apakšā... scroll down.. lasot šito mangu var redzēt, kā attīstās viņas zīmēšanas māka, beigāš jau baigi labi, manuprāt, iet... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:17 |