![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nevaru uploadeet .PNG bildi, man saka, ka formaats nav labs. Uploadeet var tikai, ja ir .png ar maziem burtiem. Shitais gljuks ir jaalabo! Ja gribat prasiit, kaapeec man .PNG jaataisa, tad tas taapeec, ka taa dara mspaint, un mspaint ir aatraakais bilzhu redaktors, kaadu esmu redzeejis, un necieshu, kad progas ilgi veras valjaa. Bet arii, ja paarliecinaasiet mani lietot citu redaktoru, gljuks paliks gljuks, un tas prasaas peec laboshanas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vai kā es par šo vienmēr smejos. Piedod, ja. Nesaprotu tos cilvēkus, kuriem 10 - 30 sekundes ir tik kruciāls laika sprīdis (Photoshop's veras apmēram tik ilgi).Pietam arī to var nogriezt, atslēdzot plug-in'u ielādēšanos pie starta. Paint's ņihuja nesaspiež un tad var gaidīt daži ar dial-up'iem kāmēr ielādējās Paint'a 1 - 2 megu bilde. Photoshop'ā ir tāda skaista lieta kā "Save for web" un to arī jāsaprot vārda vistiešākajā nozīmē. Manuprāt, spiež ļoti labi nezaudējot kvalitāti. Cilvēk, kļūsti cilvēcīgs!
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(arteck @ Dec 7 2004, 18:47) Vai kā es par šo vienmēr smejos. Piedod, ja. Nesaprotu tos cilvēkus, kuriem 10 - 30 sekundes ir tik kruciāls laika sprīdis (Photoshop's veras apmēram tik ilgi).Pietam arī to var nogriezt, atslēdzot plug-in'u ielādēšanos pie starta. Paint's ņihuja nesaspiež un tad var gaidīt daži ar dial-up'iem kāmēr ielādējās Paint'a 1 - 2 megu bilde. Photoshop'ā ir tāda skaista lieta kā "Save for web" un to arī jāsaprot vārda vistiešākajā nozīmē. Manuprāt, spiež ļoti labi nezaudējot kvalitāti. Cilvēk, kļūsti cilvēcīgs! Paint informāciju piedāvā saglabāt dažādos formātos, tai skaitā JPG, kurš ir kompresēts vai BMP, kurš ir t.s. "1-2 megu bilde". Neredzu problēmu nudien. Savukārt ja tev ir kārba, uz kuras Photoshop atveras 10 sekundēs, neredzu pamatu ar to lielīties un izteikt pārākumu pār cilvēku, kuram iespējams Paint ir vienīgais daudzmaz komfortablais rīks. Patiešām, "kļūsti cilvēcīgs". |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:10 |