![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj manis un ne tikai iecieniita speele, un uzreiz atvainojos par iipatneejo teikuma uzbuuves formu.
|
![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Ja jau tevs miiljaakais bij Yoshis, tad necik labs dmzeel tu neesi. Man arii patiik Yoshis, no visiem vinja prijomiem nezinu tikai vienu, bet vinjsh ir taads nevisai... Uz easy vai normal ir Ok, bet uz hard visus vinja krutos kombjus noblokjee un HP vinjam nav tik labi. Yoshis vairaak ir stilam nekaa klopei.
-------------------- Geeks rock!
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 24 2004, 17:15) Ja jau tevs miiljaakais bij Yoshis, tad necik labs dmzeel tu neesi. Man arii patiik Yoshis, no visiem vinja prijomiem nezinu tikai vienu, bet vinjsh ir taads nevisai... Uz easy vai normal ir Ok, bet uz hard visus vinja krutos kombjus noblokjee un HP vinjam nav tik labi. Yoshis vairaak ir stilam nekaa klopei. njaa esi tu nu gan par sevi augstaas domaas - man arii taadi bija pretinieki - ar lielu saprashanu no speeles - bet neaizmisrsti- ir cilveeciigais faktors - tu jau vadi sho pulti un 100% tu preciizs nebuusi - varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee.... un tieshi Joshis bija kas pret Edija izgaajieniem tureeja pretii - turniiraa ciiniijos tikai ar vinhu - visus noliku - iznnemot ' belko' ar vinna kingu netiku galaa - un tas maksaaja man finaalu - bet 5 neieguvu , jo tieshaam galiigi izgaazos pret 5 gadus jaunaaku keksi - arii Joshis vinnam bija - diemzheel vinhs bija aatraaks ... -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Seto @ Nov 30 2004, 11:17) varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee.... taaks... tagu arii tad jau speelee kaartiigi... hmmz... ko saki par kaadu saskrieshanos tanii pashaa labirintaa un paaris dueljiem? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:33 |