![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nevaru uploadeet .PNG bildi, man saka, ka formaats nav labs. Uploadeet var tikai, ja ir .png ar maziem burtiem. Shitais gljuks ir jaalabo! Ja gribat prasiit, kaapeec man .PNG jaataisa, tad tas taapeec, ka taa dara mspaint, un mspaint ir aatraakais bilzhu redaktors, kaadu esmu redzeejis, un necieshu, kad progas ilgi veras valjaa. Bet arii, ja paarliecinaasiet mani lietot citu redaktoru, gljuks paliks gljuks, un tas prasaas peec laboshanas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
edg:
manuprāt tā saucamie 'krustiņi un nullītes' ir vispār kaut kas hmm... stratēģija = 0 tāpat arī viss pārējais .. vienīgais kas ir jādara jācer ka pretinieks pieļaus kļūdu un tajā pašā laikā nekļūdīties pašam... zole tajā pašā laikā ir vislabākais varbūtības teorijas piemērs - kā kārtis izdālās tā izspēlē ( ja ir saprašana par to kā jāspēlē ) pat pie labākās gribas vairāk par 2 - 3 stratēģiskiem gājieniem izdarīt visas spēles laikā nav iespējams .. nē man patīk zole atšķirībā no 'krustiņiem un nullītem' bet tomēr... par tēmu runājot domāju ka nav tak tik grūti *.PNG nomainīt uz *.png - cik tad tur tā darba... .. peace ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:16 |