![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
http://www.bimini.lv/
Otrais Ikgadējais Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls "BIMINI" notiks no 2004. gada 1. līdz 4.aprīlim Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Līdzās tādiem kinofestivāliem kā "Arsenāls", "Lielais Kristaps" un "Baltijas pērle", un tāpat kā bērnu kinofestivāls "Kino Oga", animācijas festivāls "Bimini" saņēmis ikgadēja festivāla statusu, un šobrīd ir vienīgais tāda veida festivāls Latvijā. Animācija ir māksla, kas ir vienlīdz interesanta dažādām vecuma un sociālajām grupām. Festivāla ietvaros notiek ikgadēja pasaules labāko animācijas filmu skate |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa, nu latvieshu multenju fanaatam savs vaards sakaams:
Latvieshiem ir papilnam taadu multiplikaacijas filmu, kuraam reaali nav nekaadas maakslinieciskaas veertiibas, nekaadi revolucionaari sizheti... Taa tas ir. Tomeer, ir taadas multenes, kaa Ness un Nesija, kur cilveeki tieshaam centushies, jo peec Vika sizheta taisiit multeni ir liela atbildiiba. Var rasties jautaajums: Ko var to Nesu un Nesiju visu laiku tirdiit, vai citu multenju nav? Ir! IR! Izcils piemeers ir Kakjiisha Dzirnavas. Sizhetu nevar noliegt. Maakslinieciski - cepuri nost. Uzziimee tu taa! Avaarijas Brigaadi un Fantadromu vispaar neaiztiksim... Vienalga maz? Nu redziet - taa saals ir tur iekshaa. E? Nu re: Latvieshu multfilmas neizceljas ar izcilu maaksliniecisko darbu, vinjas izceljas ar sizhetu. Dilli Dalli varbuut ir slikts piemeers, bet, piemeeram, Kabata - tur nu fantaazija ne pa jokam straadaajusi, un Seezh Uz Sliekshnja Pasacinja - cepuri nost. Vispaar panjem jebkuru "zveerinju multeni" - Suns Funs un Veejs, Sarezhgjiitais Zvirbuleens, vinjaam visaam apakshaa ir kaut kaada doma (iznjemot latvieshu otro perversaako multeni: "Zakjiishu Pirtinja" un citas taadas...) ![]() ![]() Protams ne jau es visu tagad aizstaavu - tos pashus "Neparastos Riidziniekus" skatoties, man vienkaarshi kauns... P.S. Luudzu piedot man par shito garo rakstu. Peedeejaa laikaa tieksme uz sacereejumiem - pirksti saka, ko grib dariit... Edgars. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:46 |