![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
![]() 1)saakumaa taa.... mana paslaiciigaa Hdd i 40 GB.... 2)Man bija PS1,bet es to iznomaaju kaadam un tam tas norspraaga,taadeeļ man tagad vairs nav PS1... *cry* 2) Mans jautaajums.......... ~ Es tajaa www.yes.lv vai kaa tos lapu sauc(Kautkaada kur var pirkt šaadas/taadas lietas[Kaads to i meeģinaajis?aatri tie pieved?]) redzeeju smukus 300GB ^__^ kurus es labpraat pirktu,bet..... ~taa ka mans PS1 sapliisa man jau gribeetos ariii to...,bet taa ka tagad i arii taads PS2 es domaaju to pirkt....(Tee tad mazs jautaajums pa to PS2 tiem kuriem i tas... vai uz PS2 iet pilniiga visas PSX/1 speeles(Man i paaris kuras man diezgan patiik),vai tur i arii taadas kuras neiet?) ~~... n tad mans jautaajums.... ko juus man te ieteiktu pirkt? 300GB vai PS2? ![]() PS: #Mans Pc i jau paaris gadu(5~6) vets un nav iipaši uzlabots taadeeļ taadas iiipašas speeles uz taa arii neiet...(Pietam man vajadzees HL2, ![]() #Bet man atkal taada prob.,ka es esmu.. ehm,kaa to vareeetu teikt?Leechers?Vai kaa tos sauc?kuri nevar nekad izbeigt laadeet? ^^" taadeeļ mans HDD i vienmeer apmeeram 98% pilns.... ^^"....... N tad paliidziet man..... he,he... ^^" -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Noperc DVD ROM UN DVD Writer, Cieto disku +ja gribi spelet Ps1 un Ps2 speles Tad interneta prieks Ps1 emulatori ir cik uziet tika vajag paeksperementet kurs labak strada un vis ir kartiba , man pasam ir kaudze ar tadiem, nu dazas problemas var but bet tas nav tik tragiski, Prieks Ps2 tagad jau paradas emulatori un divus es jau atradu.
Ar emulatoriem problema ir tada ka katrs no vinem nenem visas speles vai ari tas kludaini strada, nevari noseivoties vai ari namaz nepalaiz. Es izmantoju 2 dazadus emulatorus prieks Ps1. ja kadam vajag varu uzlikt ka pielikumu nav liels 3 un 5mb. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |