![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
element |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 9-December 04 ![]() |
Aizvakar apzaga manu draugu un nospeera apm. 150 kaartis kaadu 100 LS veertiibaa !
-------------------- sk8boarding 4 life |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
*lokās smieklos* līdz kam tauta ir novesta... n-tās naudas summas grūža ārā par prastiem apdrukātiem papītiešiem KURIEM NAV REAALA SEGUMA....
*vēļoprojām smīn un caur zobiem spurdz* ojā edomājaties nonāks pat līdz tam ka šīm "kārtīm" tiks radītas speciālas deck kārbiņas ar GPS sistēmu un elektronisko 7 zīmju kodu..... kā arī jebkurā kioskā varēsnopirkt apdrošināšanas polisi savam deckam.. tad jo sevišķi "biezs" kolekcionārs ar izcili "retiem" mosntriem pa ielu paarvietosies miesasarga pavadībā... Iedomājoties faktu, ka šis zajavu rakstīja plicijai.. [man rupji tēvaiņi nolaupīja manu yugioh kāršu komplektu, un tikkai to. Neaiztiekot ne naudu ne dārglietas ne abzģērbu] Es bez jebkādama emocijām saplēstu kāda fanātiska dzhuubiyooo acu prieksaha izcilu retu kārti... ar ļaunu smaidu sejā sadedzinātu veselu kravu ar kārtīm publiski.... un ar gailējošu uguntiņu acīs zviegtu kā šie glābtu kas vēl glābjams... P.S. pats par sevi saprotasm ka man arii ir vājības un ja variet tad spiidziniet ![]() -------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 11 2004, 00:55) *lokās smieklos* līdz kam tauta ir novesta... n-tās naudas summas grūža ārā par prastiem apdrukātiem papītiešiem KURIEM NAV REAALA SEGUMA.... *vēļoprojām smīn un caur zobiem spurdz* ojā edomājaties nonāks pat līdz tam ka šīm "kārtīm" tiks radītas speciālas deck kārbiņas ar GPS sistēmu un elektronisko 7 zīmju kodu..... kā arī jebkurā kioskā varēsnopirkt apdrošināšanas polisi savam deckam.. tad jo sevišķi "biezs" kolekcionārs ar izcili "retiem" mosntriem pa ielu paarvietosies miesasarga pavadībā... Iedomājoties faktu, ka šis zajavu rakstīja plicijai.. [man rupji tēvaiņi nolaupīja manu yugioh kāršu komplektu, un tikkai to. Neaiztiekot ne naudu ne dārglietas ne abzģērbu] Es bez jebkādama emocijām saplēstu kāda fanātiska dzhuubiyooo acu prieksaha izcilu retu kārti... ar ļaunu smaidu sejā sadedzinātu veselu kravu ar kārtīm publiski.... un ar gailējošu uguntiņu acīs zviegtu kā šie glābtu kas vēl glābjams... P.S. pats par sevi saprotasm ka man arii ir vājības un ja variet tad spiidziniet ![]() Ja tavu acu priekšā tiktu dzīta 5" nagla cauri tev piederošam HDD ar lielisku un retu anime kolekciju, kā tu justos, m? |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 11 2004, 10:11) QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 11 2004, 00:55) Ja tavu acu priekšā tiktu dzīta 5" nagla cauri tev piederošam HDD ar lielisku un retu anime kolekciju, kā tu justos, m? Man jau arii gribeejaas izdariit saliidzinaajumu liidziigaa stilaa un veel nolasiit referaatu par teemu: "Katram sava veertiibu sisteema!" Tomeer slinkums uzvar... Un par to saliidzinaajumu runaajot, man iekshas griezaas uz rinjkji lasot un iedomaajoties, brr... Angaars. Angaaraa divas mashiinas un 8 kantainie mafijas viiri. Tu esi piesiets pie staba taa, ka nevari kusteeties. Mokies piekauts saapees un cieshanaas. Kaajas, rokas asinjainas, jo visi pirksti nogriezti. Un tavaa priekshaa ir tavs cietais disks ar taaaadu anime kolekciju, kuru 10 gadus vaaci, un zini, ka vairs nekad nesavaaksi. Tajaa diskaa animes, kuru deelj tu meeneshiem ilgi seedeeji mirc kanaalos un gaidiiji attieciigos cilveekus. Tajaa diskaa ir animes, kuru deelj tu mekleeji cauri internetam dienaam un naktiim neapstaadamies, kjerdams siikaakos pavedienus, cilveekus, kam taas vareetu buut. Tu pat esi zvaniijis uz Ameriku, lai satiktu attieciigos cilveekus, tev tajaa diskaa ir visa daargaa kontaktinformaacija. Meeneshiem tu kaartoji savu anime, atstaadams tikai pashu labaako un ideaalaako taadaa kvalitaatee, ka tevi skaudushi tuukstoshiem cilveeku visaa pasaulee. Tu vaaci visu informaaciju, kas saistiita ar katru anime, izlasiiji labaako, sakaartoji, saliki perfekti sistematizeetu. Tajaa diskaa ir tava muuzha darbs. Un to disku ljaunais noliek uz galda, un iesleedz milziigu dzelzs aparaatu, liidziigu krievu laika darba galdu urbim, kas leenaam, leenaam bet neapstaajoties spiezh diskam cauri 5'' naglu. Un ljaunais, kursh tevi spiidzina, shkjiibi pagriezis galvu, skataas uz tevi, nevar valdiit savu prieku, un vinja acis zaigo ljaunaa laimee. Un kaapeec? Kaapeec gan tieshi tev? Bet ljaunais priecaajas, kaut tu skaties uz vinju ar zheelastiibu luudzoshu skatienu, jo naidam vairs nav speeka. Un tu klausies cherkstoshajaa skanjaa, kas rodas naglai leeni, leeni izejot cauri 300 anime seerijaam. Tu klausies kaa izgaist tas, kas nekad nebuus atjaunojams. Tu to nespeej iztureet! Labaak naavi nekaa to noskatiities! Tu luudzies, lai tevi nogalina, bet tev seerkocinjus iespiezh starp plakstinjiem, lai tev buutu jaanoskataas tava cietaa sacaurumoshana. Aciis rieshas asaras, kas tikai nedaudz aizmiglo skatu. Un tu apzinies, ka neko nevari dariit. Ka tavs liktenis ir nolemts taads, kaads tas ir. Un, ja jau tu neko nevari dariit, kaapeec gan censties? Un ljaunie kaadu briidi skataas uz tavu trulo skatienu, tad iznjem seerkocinjus no plakstinjiem, viens iesit tev pa seju, bet tavs skatiens nemainaas - tas ir tik truls, cik truls ir skatiens cilveekam, kura smadzenes ir atteikushaas no domaashanas. Nu tu esi tikai daarzenis, kam buutu vieta trako namaa, bet, taa kaa tevi atstaas angaaraa noasinjot, tu nomirsi tepat... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:42 |