![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
element |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 9-December 04 ![]() |
Aizvakar apzaga manu draugu un nospeera apm. 150 kaartis kaadu 100 LS veertiibaa !
-------------------- sk8boarding 4 life |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Sigfa.. nu katram savs, katram savs.
-------------------- ![]() |
DarkRockslizer |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Mani spēle nu jau daudzus gadus aizrauj.. Ne jau tur naudiskā vērtība vai kas. Galu galā mēs visi kādreiz mirstam, reinkarnējamies, atkal mirstam bezgalīgi visā pasaules dzīvības ciklā.. tikai saites zūd, bet viss, ieskaitot mūs, paliek.. Ir lietas, kuras mums ļoti patīk, piemēram, noteikti ēdieni, filmas, utt. Tas viss tāpat ir zūdošs, bet es neredzu iemeslu, kādēļ gan nebaudīt to, ko vēlamies?
Mums ir iespēja paņemt no savas dzīves visu, ko vēlamies. Mēs varam kaut ko izdarīt, vai, tieši otrādi, neizdarīt. Naudai manās acīs nav nozīmes kā vērtībai. Es to sakrāju un nopērku kaut ko, kam manās acīs ir vērtība, kas var sniegt prieku. Piemēram, anime, Yugioh kārtis. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:51 |