![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Papriecājieties!
![]() Ievērojiet - animes festivāls visu laiku tiek spītīgi dēvēts par animācijas festivālu Nez ko viņa gribēja lai tur rāda? Rozes Stiebras kricelējumus???? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 17:44) aha, par to ka bērneliem knagi kasas un vini dzivniecinus moca, ir gan dzirdets. daudz un dikti, man iekas pāris menesus atpakal kautkada diena laikam bija par to garš garš raksts. Par to Dienā parasti Tekla Šaitere raksta. Sasodītie dzīvnieku nīdēji. QUOTE Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan Vai driizaak, mazgadiigi mazgadiigu meitenju izvarotaaji ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 12 2004, 18:22) Tas jau nav nopietni, tā jau tāda bērnu bakstīšanās vien! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:52 |