![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nezinu kā jums, bet man patīk sarunāties ar bērniem tajā vecumā, kad viņi nedaudz māk runāt, taču bieži vien neapzinās ko runātais nozīmē, vai kāda ir pasacītā jēga. Runājoties es mēģinu izdabūt no vieņiem kaut kādu konkrētību, sacītā loģiskumu un domas secīgumu utt. Un tā viendien runājoties (par ko runājām neatceros) ar savu brāļadēlu, kam ir 2,5 gadi vinš pateica vienkārši ģeniālu atziņu - "kartupelis ir gaisma" . Pilnīgs knockdown. Nezinu cik " kāši" ir jānosmēķē, vai cik gadus budistu mūkiem vajag meditēt, lai pateiktu kaut ko tik vienkāršu, jēgas ziņā iespaidīgu, ar racionālu domāšanu neizskaidrojamu un ar prātu netveramu. Es mēģināju viņu tirdīt tālāk. Kāds sakars kartupelim ar gaismu, kāda velna pēc vinš vispār saaka runāt par kartupeli, bet viss bija beidzies. Dievišķāis viedums bija dzisis, sīcis atgriezās pie saviem standartteikumiem un neko prātīgu es no viņa vairs ārā nedabūju.
Kas tas bija, ko? Vai jums ir bijusi līdzīga pieredze, kad sīcis pasaka kaut ko...pat nezinu ko, bet tas izklausās iespaidīgi. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, taa zaudeesi savu paaraakumu mazaakaa aciis... tas jau ir trade-offs...
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 12 2004, 18:28) Neobligāti taču radīt tādu ampluā, kā cienīgs(-a) neesi. Vietās, kur pieņemts palīdzēt dažādos jautājumos, sūtīšana RTFM, ne vienmēr liecina par pilnvērtīgu priekšmetiskās jomas pārzināšanu. Turklāt mazotnē izjustais un pieredzētais parasti saglabājās ļoti noturīgā patstāvīgā atmiņā - so nākotnē var savu t.s. "pārākumu" ar domkrata straujumu zaudēt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:51 |