![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kaads zin vai existee vispaar kaads normaali straadaajoshs Playstation 2 emulators? Es kaadreiz kaut kur lasiiju, ka taads veel tiekot izstraadaats...
Ja taads ir, tad kur taadu var novilkt un kaadas vinam tur aptuveni taas prasiibas..... -------------------- |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Poblema ir tada ka uz pc monitora uzreiz ir asaka grafika, caur kadu no jaunakajam kartem geefors 4 piesledz tv tad grafika ir normala, un ja tu laid emulatoru uz 1000 mgz procesora 128 ram un tev ir XP protams ka vilksies.
optimala geimeru sistema ir nevis XP , 2000 vai ME bet 98 windows, es esmu datortehnikis un es varu pateikt optimalo OS lai varetu spelet speles, ja tev ir dators lidz 1000 mgz raksti ieksa 98, tam vindowsam vajag tikai 16 - 24 ramu pasam, parejais, ja tev ir 128 , paliek spelem, un tas nu ir petiekami prieks PS1 un Ps2, protams prieks jaunakajam spelem vajag 256 ramu 2000 procesoru + geefors 5 vai ATI radeon 128 vai krutaku. Ps1 procesoram jauda ir tikai 166 mgz!!!! Ps2 500 mgz un rams 64 vai nedaudz vairak. Atskiriba ir tada Ps1 un Ps2 nav WINDOWSA kurs aped ramu un procesora resursus, turklat man problema ar emulatoru bija tada ka es nevareju uzlikt normalu artrumu, bija pa atru vai pa leenu, ps2 emulatori man ir divi vel nesmu pameginajis bet tas ir tikai sakums, bus citi un labaki, Ps1 emulatorus es tomar noreguleju lai vini iet normali ari grafiku, vienam vispar nav vajadziga konfiguresan tas automatiski noregulejas,tikai ka jau teicu visas speles katrs emulators nenem!!! , pamkle interneta noteikti bus vai ari ja vajag es varu vinus, aizsutit caur meilu! -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:03 |