![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu noskatjos 2 sērijas un čoto man nevisai patika. Šaudās ar peimitīviem 18. gs. ieročiem un vienlaicīgi lido ar baigiem kuģiem, kuri šaudās ar super lādiņiem. Nu kaut kā tas nesapas viss kopā.
![]() Un vēl lido ar kaut kādiem jocīgiem kukuruzņikiem... Iedarbina kā kukuruzņiku. Pēc tam apgriežas gaisā uz vietas kā helikopters. Un tad turpina lidot kā kukuruzņiks. Negribās tālāk skatīties vispār. Man vispār maz interesē 20. gs. Pasaules kara lidmašīnas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |