![]() |
![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Pie Bērnu Pasaules man 08.12.2004. nozaga 15x10x4 cm lielu melnu maku ar 150-200 vai + kārtīm. Ja redzat krievu pusaudžus ar šādu maku un/vai šādām īpašām kārtīm: The Spirit of The Pharaoh, The First Sarcophagus, Twin-Headed Thunder Dragon, The Agent of Judgment-Saturn, zvaniet 112, prasiet 21. policijas nodaļu un paziņojiet par laupītājiem.
Mans E-mail - DarkRockslizerX@sveiks.lv Ja zināt, kur viņi dzīvo vai mācās, kurā klasē utt., sūtiet man E-mail. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
*lokaas smieklos*
velns kas par paradoxu... drosme, speeks, izturiiba. speeja atskaldiit jebkuru pretinieku - IR visiem, bet tikai pagaatnes formaa. Secinaajums ja tu nespeej garanteet savai kalodai pienaacigi "jumtu", tad kakoga h*^$ tu vinji vispaar staipi liidzi.. tembolija tevi apchakareeja "ruupiigi" saorganizeejusies nariku chupa. Secinaam.... Ja tu vinjus redzeeji pirmo reizi, un nezini ne kas vinji bija ne no kurienes, tad tas ir mazliet diivaini. iespeea ir vairaakas vai nu tu esi izslaveets "guru" kursh ir "nomushiijis" jau taadu skaitu "pretinieku", k tava slava tev iet pa priekshu. Vai nu tu nespoeej tureet meeli aiz zobiem un pljurksti pa labi pa pkreisi ka tev ir labas kaartis un ka speej chakareet pretinieku ar savaam kaartim. Vai arii kaads no taviem ataaliem pazinjaam/nedraugiem uzlika aci/ieniist tevi. Sheit nonaakam pie secinaajuma, ka saac gaidiit vai kaadam no taviem pazinjaam neuzpeldees tava kaarts. Vai arii meegjini izdibnaat vai peekhsnji kaads netirgo "veertiigas" kaartis. Shaubos vai policija tev ko paliidzees, labaakaajaa gadiijumaa dabuusi atpakalj driskas, jo pieraadiit policijai ka tava "koloda" sveera uz 100 un vairaak lashiem, diezvai buus tavos speekos. Un peec visa shitaa padomaaa reaali vai tava kaloda ir taa veerta lai par vinju izgruustu taadu naudu, kur tu vinju vari pakaast smiekliigaa situaacijaa. Notici man ka peec gadinja/diviem tu apjeegsi ka taa ir absoluuti bezjeedziigi nosviesta nauda(ja neapjeegsi tad es man pat pashuupot galvu buus slinkums) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4 July 2025 - 14:56 |