![]() |
![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Pie Bērnu Pasaules man 08.12.2004. nozaga 15x10x4 cm lielu melnu maku ar 150-200 vai + kārtīm. Ja redzat krievu pusaudžus ar šādu maku un/vai šādām īpašām kārtīm: The Spirit of The Pharaoh, The First Sarcophagus, Twin-Headed Thunder Dragon, The Agent of Judgment-Saturn, zvaniet 112, prasiet 21. policijas nodaļu un paziņojiet par laupītājiem.
Mans E-mail - DarkRockslizerX@sveiks.lv Ja zināt, kur viņi dzīvo vai mācās, kurā klasē utt., sūtiet man E-mail. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(element @ Dec 12 2004, 15:56) Parcik es arī biju klāt kad vinu apzaga , un vienam no viniem es redzēju seju ,un ja to cilvēku es satiktu uz ielas, tad es vinu tā atskaldītu, ka vins pat neatcerētos kā vinu sauc ! ![]() Shitas ir labs ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
element |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 9-December 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 12 2004, 16:22) QUOTE(element @ Dec 12 2004, 15:56) Parcik es arī biju klāt kad vinu apzaga , un vienam no viniem es redzēju seju ,un ja to cilvēku es satiktu uz ielas, tad es vinu tā atskaldītu, ka vins pat neatcerētos kā vinu sauc ! ![]() Shitas ir labs ![]() BL ko es vareeju VIENS pats tur izdariit ja vini bija 5 ????? -------------------- sk8boarding 4 life |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(element @ Dec 13 2004, 15:40) peec tevis ieprieksh teiktaa juus tur bijaat 2 -------------------- |
element |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 9-December 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2004, 15:43) QUOTE(element @ Dec 13 2004, 15:40) peec tevis ieprieksh teiktaa juus tur bijaat 2 jaa mees bijaam 2 - es un cilveeks kuru apzaga un kurs bija piepiests pie sienas . -------------------- sk8boarding 4 life |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4 July 2025 - 14:57 |