![]() |
![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
gribeju uzjautat vai kadam nav kadas jrpg uz Gameboy advance? pasam ir Lunar Legend tikai
![]() vispar gribetos sitadas paspelet: Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Golden Sun maybe kads gribetu uz laiku samainit pret to lunar, savadak 3 reizes jau izgaju ![]() nu vai ari varbut nopirktu ja kadam vairs nevajag ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Man ir Sword of mana un Golden sun 2. legend of mana izgaaju labs speelluks ar pievilciigu sizzetu . Ssobriid speeleeju golden sun 2 nu tas tik ir kautkas dazzu briidi pat nobriinos ko tik nevar panaakt no gba. To es tev tiessaam iesaku : Dabon Golden sun pirmo un otro dallu.
tactics ogre nebij arii nemaz tik slikts speelluks izgaaju bet tikai uz pc ar emulaatoru diezgan vienmulla bet var jau speeleet. No taktiskajaam rpg tad jau labaak iesaku ff tactics kolosaals sizzets (vismaz saakumaa. Ilgi nespeeleeju) un kauja arii ir diezgan interesanta. ![]() Jautaajums tev un citiem vai kaads ir kautko dzirdeejis par final fantasy 1 & 2 uz gba vai ir jeega iegaadaaties vakar veikalaa redzeeju pirmo piegaadi viena. Speelluks maksaa 45 eiro bet ja tas ir to veerts esmu gatavs ssim ziedojumam ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:24 |