![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
http://www.bimini.lv/
Otrais Ikgadējais Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls "BIMINI" notiks no 2004. gada 1. līdz 4.aprīlim Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Līdzās tādiem kinofestivāliem kā "Arsenāls", "Lielais Kristaps" un "Baltijas pērle", un tāpat kā bērnu kinofestivāls "Kino Oga", animācijas festivāls "Bimini" saņēmis ikgadēja festivāla statusu, un šobrīd ir vienīgais tāda veida festivāls Latvijā. Animācija ir māksla, kas ir vienlīdz interesanta dažādām vecuma un sociālajām grupām. Festivāla ietvaros notiek ikgadēja pasaules labāko animācijas filmu skate |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
un kas par to ka paaraak naturaals? Visa dziive ir taada. Lai pieveerstu uzmaniibu probleemai ir "jaasit" ar radikaaliem piemeeriem (sjajaa gadiijumaa ar saliidzinaajumu). Vienkaarsji man ne iipasji ir pieņemami tavi teksti par eksperimenteesjanu un nospraustajaam veertiibaam. Manupraat latvijas kaa nelielas valsts naakotne ir konsekventaa tradiiciju ieveerosjanaa un nevis bezjeedziigaa eksperimenteesjanaa, kur galaa vispaar truukst skaidra eksperimenta meerkja (piemeeru ir vairaak kaa nepieciesjams). Var jau buut ka par to visu ir smiekliigi runaat animaacijas filmu kontekstaa tacju no mazaam lietaam rodas arii lielas un sjajaa gadiijumaa taa vietaa lai ziimeetu taadu bezjeedziigu savaarstiijumu, vareeja to naudu ieguldiit kaadaa perspektiivaakaa projektaa (kuru netruukst). P.s. Tas nav nekas personisks, tikai uzskatu sadursme ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:42 |