![]() |
![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
gribeju uzjautat vai kadam nav kadas jrpg uz Gameboy advance? pasam ir Lunar Legend tikai
![]() vispar gribetos sitadas paspelet: Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Golden Sun maybe kads gribetu uz laiku samainit pret to lunar, savadak 3 reizes jau izgaju ![]() nu vai ari varbut nopirktu ja kadam vairs nevajag ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE vel mani interese e-books uz flasha rakstit Ir mēģināts. Es tomēr dokumentus līdz 50 lpp. labprātāk printēju ārā uz taustāma papīra. GBA ekrāns ir pārāk mazs grāmatām (nemaz nerunājot par mobīlo). Ja lūkojies pēc kaut kā praktiska, tad tev vajadzētu lūkoties pēc nedārga PDA, kur grāmatas lasīt ir daudz, daudz ērtāk un vienkāršāk. Un nedārga PDA cena varētu būt tuva ietilpīgas flašenes cenai. GBA kā organaizeru lietot gan neiesaku, tā ir spēļu konsole galu galā ![]() QUOTE tas speles kas pa sito laiku ir iznakushas man pietiks ilgam laikam IMO, normālās spēles uz GBA ir tikai kādas ~20 (maksimums 30). Pārējais ir bulshits. Savs laiks jau paies, kamēr iziesi, bet vai tad negribēsies tajā spēlēt jaunās paaudzes hand-heldu? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:20 |