![]() |
![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
gribeju uzjautat vai kadam nav kadas jrpg uz Gameboy advance? pasam ir Lunar Legend tikai
![]() vispar gribetos sitadas paspelet: Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Golden Sun maybe kads gribetu uz laiku samainit pret to lunar, savadak 3 reizes jau izgaju ![]() nu vai ari varbut nopirktu ja kadam vairs nevajag ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
bypass saproti, man jau ir GBA, un naudas tiem jaunajiem tuvakaja nakotne nedomaju ka bus, ja ko lielu pirkt tad ps2 utt. paslaik domaju par apgaismojumu un 128mbit flashu, vairak man nevajag... un normali geimi vismaz kas man patik ir daudz vairak ^^
par gramatam jasaka ka mani itka apmierina ari mobilais, tik tas ka vairakos failos jadala ^^; ar papiru protams labak, bet ne visur ir pietiekams apgaismojums un vieta lai izvilktu a4 lapas un lasitu ^^; -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:30 |