![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE pie tam esmu sapratis, ka ideālais epizožu daudzums ir 26 Jāpiekrīt vien ir. Agrāk seriālus garākus par 26 epizodēm pilnīgi ignorēju, bet netīšām sāku skatīties Monster, kas, man nezinot, izrādās ir 36 ep garš. Tad nācās savu robežu pacelt līdz 36 (exceptional). ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Dec 18 2004, 14:07) QUOTE pie tam esmu sapratis, ka ideālais epizožu daudzums ir 26 Jāpiekrīt vien ir. Agrāk seriālus garākus par 26 epizodēm pilnīgi ignorēju, bet netīšām sāku skatīties Monster, kas, man nezinot, izrādās ir 36 ep garš. Tad nācās savu robežu pacelt līdz 36 (exceptional). ![]() Rekomendēju pacelt latiņu līdz vismaz 75 epizodēm un izbaudīt Hikaru No Go (animenfo.com #7/200). Pēcāk nožēlot šo rīcību būs grūti. Un tad jau var atvēzēties uz ko vēl pamatīgāku. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |