![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
tiiri normaals anime pagaidaam liekas
![]() ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 14:11) Jā, spriedumi balstīti tikai uz pirmo epizodi. Pagaidām nav īsti atbrīvojies logs, kuru aizpildīt ar visa seriāla noskatīšanos "up to date", taču tas, ka nav īsti saprasta seriāla veidotāju doma (t.s. "marazms"), nenozīmē, ka tas ir nebaudāms. Vismaz pastāstiet sīkāk, kas tieši likās nevietā, vai pavisam lieki. Manas un dažu citu domas vari uzzināt sheit (daudz spoileru). ...starp citu, topiks par GantZ jau ir izveidots, parakājies arhīvā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 14:19) QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 14:11) Jā, spriedumi balstīti tikai uz pirmo epizodi. Pagaidām nav īsti atbrīvojies logs, kuru aizpildīt ar visa seriāla noskatīšanos "up to date", taču tas, ka nav īsti saprasta seriāla veidotāju doma (t.s. "marazms"), nenozīmē, ka tas ir nebaudāms. Vismaz pastāstiet sīkāk, kas tieši likās nevietā, vai pavisam lieki. Manas un dažu citu domas vari uzzināt sheit (daudz spoileru). ...starp citu, topiks par GantZ jau ir izveidots, parakājies arhīvā. Okey. Ar threadu iepazīšos, kad būšu noskatījies "up to date". Tad arī sekos konstruktīvāki komentāri. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |