![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE pacelt latiņu līdz vismaz 75 epizodēm Ņjā, more exceptional. QUOTE izbaudīt Hikaru No Go (animenfo.com #7/200) Nav dzirdēts, šārē nevienam nemanu, daudz epizodes, neceļas roka padziļināti meklēt. QUOTE Pēcāk nožēlot šo rīcību būs grūti. Šaubos. Saki, kādēļ lai man tas būtu jānožēlo? Lai noturētu skatītājā interesi veselas 75 epizodes, tur jābūt kaut kam tiešām ārkārtējam. Pēc animenfo apraksta spriežot, anime par kaut kādu spēli 'GO', kas man pilnīgi neko neizsaka. Ka tik tas nav kārtējais seriāls a la Jūgio?QUOTE Un tad jau var atvēzēties uz ko vēl pamatīgāku. Ja tu ar vārda "pamatīgāks" domā tādus seriālus kā Naruto(100+ ep), FMA, utml, tad viss ir skaidrs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:56 |