![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Last Exile nebija ne vainas. No otras puses, nelikās arī nekas pārlieku izcils.
+ Bija patīkami, ka nemēģina sižetu un izskaidrojumus notiekošajam par varītēm izskaidrot. - Radās iespaids, ka sižets ir ticis mākslīgi romantizēts. Tb, ar visiem Vanship-iem, "rūpnieciskās revolūcijas" laika paskatu, lidojošām pilīm. Jaukas ilustrācijas, taču kļuva par pārspīlētu. -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(driznaks @ Dec 20 2004, 11:55) Last Exile nebija ne vainas. No otras puses, nelikās arī nekas pārlieku izcils. + Bija patīkami, ka nemēģina sižetu un izskaidrojumus notiekošajam par varītēm izskaidrot. - Radās iespaids, ka sižets ir ticis mākslīgi romantizēts. Tb, ar visiem Vanšip-iem, "rūpnieciskās revolūcijas" laika paskatu, lidojošām pilīm. Jaukas ilustrācijas, taču kļuva par pārspīlētu. nū, es jau gan nepārmestu mākslīgu romantizāciju, drīzāk jau detaļu "aizņemšanos" no Laputa Castle in the Sky. vai tad šī "mākslīgā romantizācija" tev nedeva fīlingu, ka pasaule būtu varējusi būt savādāka (tie kuri ir lasījuši "Pavana" sapratīs)? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |