Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
| edg |
Dec 22 2004, 15:29
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Animes iesaakuma dziesma ir ljoti svariiga! Iemesli: * peec iesaakuma parasti var pateikt, vai anime laba vai slikta * taa tevi noskanjo uz anime skatiishanos, nevis bliezh anime kaa ar bomi pa galvu * tur tu biezhi uzzini galveno varonju vaardus * tu to skaties n reizes un iemaacies no galvas - tas paliidz apguut japval Animes beigu dziesma ir ljoti svariiga! Iemesli: * taa izskanjo tevi no satraucoshaam beigaam, lai tu tik ljoti nenervozeetu dabuut naakosho seeriju * tajaa biezhi var uzzinaat daudz par pashu anime, taas galveno jeegu, domu, filozofiju vai tml. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
| arteck |
Dec 22 2004, 19:48
|
|
Unregistered |
GantZ šajā gadījumā ir izņēmums (pēc maniem ieskatiem), jo iesākumā skanošās jungle skaņas man lika noskaņoties uz kaut ko tādu undergrounde'īgu un citādu. Jā, bija citādi, bet galīgi garām. Interesanti, kāpēc viņi izvēlējās tās jungle/dnb skaņas.
|
edg Opening un Ending noziime un svariigums Dec 22 2004, 15:29
Yume T.a nebūt nav ar visām anime, godīgi sakot cik es ... Dec 22 2004, 21:06
deleted-ray Es skatos tikai tos openingus kas man patiik un en... Dec 23 2004, 14:02
Batou taču ir kāda lieta, kurai ir jāpiekrīt par GantZ. ... Dec 22 2004, 21:14
Hikaru Es skatos tos Openingus un Endingus, kuru dziesmas... Dec 23 2004, 14:25
zenofex Ir bijis visaadi, kaut gan nenoliegshu, man patiik... Dec 23 2004, 14:28
JurCHiX ir jau tāda lieta, ja openings ir labs, ta animi a... Dec 23 2004, 18:32
bypass Es openingus izlaižu. Bet kā pirmais iespaids kalp... Dec 23 2004, 18:36
Ito no Kazuki Hai, hai, jāpiekrīt vien ir, ka ne vienmēr opening... Dec 23 2004, 20:43![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30 November 2025 - 23:44 |