![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Animes iesaakuma dziesma ir ljoti svariiga! Iemesli: * peec iesaakuma parasti var pateikt, vai anime laba vai slikta * taa tevi noskanjo uz anime skatiishanos, nevis bliezh anime kaa ar bomi pa galvu * tur tu biezhi uzzini galveno varonju vaardus * tu to skaties n reizes un iemaacies no galvas - tas paliidz apguut japval Animes beigu dziesma ir ljoti svariiga! Iemesli: * taa izskanjo tevi no satraucoshaam beigaam, lai tu tik ljoti nenervozeetu dabuut naakosho seeriju * tajaa biezhi var uzzinaat daudz par pashu anime, taas galveno jeegu, domu, filozofiju vai tml. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
T.a nebūt nav ar visām anime, godīgi sakot cik es redzēju bieži vien no opening'a vispār nekā nevar izteikt.
Augstāk minētie punkti atbils comedy žanra animēm, bet pārējās bieživien op un ed nav saistīti, un ir vienkārši ka vizītkarte. Piemēram var ņemt kautvai Matentai Loki Ragnorak, tur faktiski nekā saistīta ar seriālu beija. OP iepazīstināja ar daļu varoņiem, tos parādot un nobeigunā vinīga atšķirība bija Freias kaklarota, tas arī viss. Nekadas saistības ar sižetu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |