![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cilvēki!
Man te uznāca vēlme sev mājās kaķēnu dabūt. Saprotu ka nav sezona, bet nu tomēr, varbūt kāda ir, vai paziņām/radiem. Lūdzu-lūdzu? Es solu viņam siltas mājas un 3-kāršu ēdienreizi. Regulāru ņurcīšanu un...nu vārdu sakot, varbūt kāds var palīdzēt? Vienīgā prasība lai viņš ir pietiekami gudrs un nenoēd manu jūrascūku. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(bypass @ Dec 23 2004, 17:27) Es nevaru ciest savu kaķi, nē, es nevaru kaķus kā tādus. Kaut gan viņi vizuāli izskatās mīļi, aiz viņu, manā gadījumā, baltās un pūkainās spalvas slēpjās drausmīgi neciešama iedomība. Un tas vēl nav viss, viņu ikdienišķa rutīna sastāv no ēšanas, gulēšanas un guļas vietu maiņas, jo vecāks paliek kaķis, jo vairāk viņs guļ. Un es... es viņu izmantoju kā termoforu, vienīgais praktiskais pielietojums. ![]() Pilnigs manu kaķu raksturojums, tikai vēl var pieplusot klāt uzstājīgu ēdiena dīkšanu un sienu skrāpēšanu. Kas attiecas uz suni, tad suns prasa ievērojami lielāku laika patēriņu un uzmanības veltīšanu, kā arī lielākas izmaksas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 07:08 |