![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Filma buus k/t Rīga no 25 decembra.
Var iechekopt smuku maajas lapu par filmu: http://www.animefest.lv/wd/index_lv.htm -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(zenofex @ Dec 23 2004, 17:32) Shinchan, tu nemaz nezini kā citas animes tika tulkotas krieviski. Piemēram, Gunslinger Girls ir iztulkots kā "Škola Ubijc". Un vēl - ja gribam lai skan labi latviski, jāiesaistās vairāk palīdzot tās filmas dabūt uz ekrāniem pie mums ![]() Mjaa, nosaukumu lokalizēšana ir saapjubērns gan televīzijām, gan filmu izplatītājiem. VArbūt der konsultēties ar slaveno Terminoloģijas komisiju, tiem kā rādās bez "eiru" izdomāšanas nekā cita brīvajā laikā nav ko darīt, varbut izpalīdzēs ar viedu padomu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:46 |