![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, man radās doma par cosplay'er apvienošanu.
Pašlaik cik es zinu Latvijā viņu ir visai maz, a ja tiešāk tad veseli 8 cilvēki un vēl kādi 3 kas grib, bet nevar savākties. Tad nu man ir piedāvājums, ja vēl kāds grib piedalīties tad varbūt pasakiet. pasākums ir gauzām jautrs, zinu pēc vairākkārtējas pieredzes. Un jo vairāk cilvēku, jo jautrāk. Kopa vieglāk arī tērpus taisīt, nerunājot jau par chara meklēšanu kuram esi daudz maz līdzīgs Es gaidu kādu atsaucību. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, man piebesīja šitā te reakcija, nepatīk nelieniet.
Tā ja tomēr kāds grib, par sestdienu, mums ar Yuki ir 2 tērpi ar kuriem varam padalīties, ja kāda meitene grib, laipni aicināta aizņemties. Vienīgais ka viņi ir uz augumumu minimums no 170cm. tā kā mēs abas esam 175.. nu tā. manis te vairs līdz svētdienai nebūs tāpēc ja kādam rodas vēlēšanās tad var zvanīt uz 9753563 un es paskaidrošu kas un kā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:47 |