![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te būtu vēlams ievietot visa veida Ziemassvētku apsveikumus, jelkādā forumam un tā apmeklētājiem draudzīgā formātā. Te būs manējais (neaprobežojieties ar pirmo dziesmiņu, lieciet zivij dziedāt vēl).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, es arī gribēju novēlēt priecīgus ziemassvētkus!
Pēteris Jurciņš Tad atnāk svētvakars Ir katram gadam laimes brīdis savs – kā katram rītam sava gaišā mala. Mīļš cilvēks atnāk, pieliecas pie auss un pačukst tev par savu sapņu salu. Un katram gadam ir savs rūpju laiks – čiepst putnu ligzdās bērnu mutes platās. Pat sētas vītolam tik norūpējies vaigs, un ievai upmalā nav laika ķemmēt matus… Vēl katram gadam ir savs svētvakars, savs slieksnis balts, aiz kura atstāt bēdu: pie loga putenis tik tīru dvieli kar, un egles apsnigušās pilnas baltu vēdu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 14:35 |