![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shii ir vieniigaa vieta, kuru zinu, kur filozofi apgrozas, taapeec arii sheit par spiiti tam, ka galiigs offtopic, iepostoju sho topiku. Man shodien uznaaca nelabie un es ar svesha cilveeka nick un paroli iegaaju irc kanaalaa #baznica.lv@chat.delfi.lv, lai piekljuutu operatora tiesiibaam un nomainiitu topiku uz: Es gaidiiju asu pretreakciju, kaut kaadas bljaustiishanaas par to, ka taa nav, bet tas, ko sanjeemu bija: [14:07] <DjMartin> topic tu uzrakstiji pareizi [14:53] <ninona> vispaar dikti labs topiks ![]() [14:57] <puucinna> ninona man ar topic tiiri lab patiik un paareejie vispaar ignoreeja. Pie tam ieveerojiet, ka DjMartin ir tas pats, kura nicku es aiznjeemies biju ![]() Taatad: * Vai nu man nav nekaadas sajeegas par ticiigajiem * Vai arii #baznica.lv nav ticiigo irc kanaals. Taa kaa es vairaak sliecos uz to, ka #baznica.lv apgrozas cilveeki, kas tic Dievam, tad esmu sashutis par to, ka vinji tik viegli uztver to, ka ir gljeevi, bezkauniigi un slinki (tiesa, citos vaardos pateicu gan). Vai ticiigie nemeklee sevis pilnveidoshanu? Vai arii vinji "meklee" = neko nedara un uzskata, ka ticeeshana Dievam ir taa mekleeshana. Luudzu kaads izskaidrojiet! ![]() P.S. Man jau patiik, ka viens cilveeks uzdevaas par aizstaavi tam, kura nicku es uz briidi biju piesavinaajies, un "pa saviem kanaaliem" noskaidroja, ka es esmu sava tiikla administrators. Tas atgaadinaaja vecos labos laikus, kad es tieshi taapat dariiju ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(driznaks @ Dec 22 2004, 23:11) Par edg rīcību: Angliski to sauc par 'trolling'. Ne pārāk godājama nodarbe, taču man gribētos domāt, ka nepieciešama, lai forumi/kanāli savā sulā vāroties neaizietu bojā. Yaa, un taa kaa trollji guust kaifu no izraisiitaas reakcijas, tad vislabaakais veids kaa ar vinjiem ciiniities - ignoreet. Tad vinji nedaudz patrolljosies un aizies prom. Kaa arii notika... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Wiper @ Dec 24 2004, 00:42) QUOTE(driznaks @ Dec 22 2004, 23:11) Par edg rīcību: Angliski to sauc par 'trolling'. Ne pārāk godājama nodarbe, taču man gribētos domāt, ka nepieciešama, lai forumi/kanāli savā sulā vāroties neaizietu bojā. Yaa, un taa kaa trollji guust kaifu no izraisiitaas reakcijas, tad vislabaakais veids kaa ar vinjiem ciiniities - ignoreet. Tad vinji nedaudz patrolljosies un aizies prom. Kaa arii notika... Savus iemeslus jau mineeju, un ar kaifu tam nav nekaada sakara. Taa bija tiira zinjkaariiba, kuras apmierinaashanai es, aciimredzot, paarsniedzu daudzu cilveeku eetikas robezhas. Neieshu melot, saakumaa aiz neko dariit es gribeeju "trollingot", ieliekot kaadu saatanistu citaatu topikaa, bet taa kaa tas buutu ne tikai stulbi, bet arii bezjeedziigi, pie tam, reakcija jau taapat buutu skaidra, tad nebija jeegas to dariit, taapeec to arii nedariiju. Taa kaa par kristiigajiem es jau biju aizdomaajies, tad saaku domaat par to, kaapeec vinji ir kristiigie, un, daudz negaidot, ieliku savas pirmaas domas topikaa. Neviens taa arii neiebilda, kaut idejas uz nekaa nebalstiijaas. Protams, saaku domaat, varbuut tas, ko uzrakstiiju, ir taisniiba. Ja Yume un deBUGa nepaliidzeetu saprast, tad pie taa arii paliktu. Un labumu guvu gan es, gan djmartin (pirms aizgaaju, teica, ka esot guvis no shitaa maaciibu). Vieniigi Taka es nodariiju kaiti, nezinu gan kaadu... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 08:31 |