![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es redzēju tikai DBZ un tā ne visu. Seriāls bija pārāk izstiepts. Mūzika patika un to nokačāju no visādām daļām. Openingu dziesmas vācu valodā bija labas. Tad dzirdēju Itālijas openingus un tie patika vēl vairāk.
Man viens jautājums. Vai kādam ir dziesmas no Dragon Ball vācu albuma "Die Jagd auf die Dragon Balls"? Vai varbūt vismaz viena dziesma "Das Geheimnis der Dragonballs" pilna versija, kas ir DB vācu openings (īsā versija man ir). Vai varbūt ir šīs dziesmas angļu versija "Secret of the Dragonballs"? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |