IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Kaarteejo reizi par religjiju [modi piedodiet :P], Kas iisti ir ar tiem ticiigajiem?
edg
post Dec 22 2004, 16:06
Post #1

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Shii ir vieniigaa vieta, kuru zinu, kur filozofi apgrozas, taapeec arii sheit par spiiti tam, ka galiigs offtopic, iepostoju sho topiku.

Man shodien uznaaca nelabie un es ar svesha cilveeka nick un paroli iegaaju irc kanaalaa #baznica.lv@chat.delfi.lv, lai piekljuutu operatora tiesiibaam un nomainiitu topiku uz:
image

Es gaidiiju asu pretreakciju, kaut kaadas bljaustiishanaas par to, ka taa nav, bet tas, ko sanjeemu bija:
[14:07] <DjMartin> topic tu uzrakstiji pareizi
[14:53] <ninona> vispaar dikti labs topiks smile.gif
[14:57] <puucinna> ninona man ar topic tiiri lab patiik
un paareejie vispaar ignoreeja. Pie tam ieveerojiet, ka DjMartin ir tas pats, kura nicku es aiznjeemies biju huh.gif

Taatad:
* Vai nu man nav nekaadas sajeegas par ticiigajiem
* Vai arii #baznica.lv nav ticiigo irc kanaals.

Taa kaa es vairaak sliecos uz to, ka #baznica.lv apgrozas cilveeki, kas tic Dievam, tad esmu sashutis par to, ka vinji tik viegli uztver to, ka ir gljeevi, bezkauniigi un slinki (tiesa, citos vaardos pateicu gan). Vai ticiigie nemeklee sevis pilnveidoshanu? Vai arii vinji "meklee" = neko nedara un uzskata, ka ticeeshana Dievam ir taa mekleeshana. Luudzu kaads izskaidrojiet! huh.gif

P.S. Man jau patiik, ka viens cilveeks uzdevaas par aizstaavi tam, kura nicku es uz briidi biju piesavinaajies, un "pa saviem kanaaliem" noskaidroja, ka es esmu sava tiikla administrators. Tas atgaadinaaja vecos labos laikus, kad es tieshi taapat dariiju rolleyes.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
Sindra
post Dec 27 2004, 11:59
Post #2

Jinushi
**

Group: Chuunin

QUOTE(bypass @ Dec 24 2004, 20:39)
Kāda atšķirība, kur cilvēks ir laulājies?

Man liela, jo es savu dzīvi ar cilvēku, kuru mīlu vēlējos savienot Dieva nevis cilvēku priekšā.

Kāda atšķirība, cik reizes tu ej uz baznīcu? Kādēļ tev tas ir svarīgi? Svarīgi, jo domā, ka jo vairāk reizes mēnesī iesi uz baznīcu, jo labāks cilvēks būsi?

To es nevienā brīdī neesmu teikusi. Pirmkārt vispār neuzskatu, ka kristieši ar kaut ko būtu labāki par nekristiešiem. Eju tapē, ka man patīk izjūtas kuras sniedz baznīca, mieru, cerību, ticību labajam..., tapē, ka tas sakārto manu dzīvi..

Tavs teksts liek secināt par to, ka tava ome gāja uz baznīcu, tava mamma gāja un tu taču arī, jo tā taču ir pieņemts. Svarīgi, jo tā ir pieņemts?

Galīgi garām. Mani vecāki kāreiz mani nedz nokristīja, nedz paši uz baznīcu jelkad būtu gājuši.

Bet, redzi, ar kristietību ir tā - vai nu tu esi tajā padarīšanā iekšā pavisam ar visām četrām, vai pilnīgi laukā. Nav vidus ceļa, nav tāds pa-pusei-labs-cilvēks. Ir tikai labie un ļaunie un... un vienaldzība nav neitrāla, tā ir ļauna.

Nu nezinu gan, vai tik kategorisks viedoklis ir pareizs. Vēl jau arī ir neaktīvie kristieši. Tādi, kuri Dievam tic, bet uz baznīcu neiet. Vai tie Tavuprāt ir ļaunuma sakne?

--------------------
Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost.
That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange.
In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth.

http://amberkintribe.draugiem.lv
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
edg   Kaarteejo reizi par religjiju [modi piedodiet :P]   Dec 22 2004, 16:06
Taka   Tavuprāt jebkurš ticīgais=gļevs, bezkaunīgs un sli...   Dec 22 2004, 17:17
Inc   Vai jēdziens "profesionālā ētika" tev ...   Dec 22 2004, 18:10
Yume   em, nu man ir kas sakāms tieši par pašu reakciju. ...   Dec 22 2004, 18:32
deBUGa   Un kaadu ta tu reakciju pats gaidiijii? Lai tevi n...   Dec 22 2004, 18:52
Taka   Jau ne reizi vien, lasot edg tekstus, esmu nodomāj...   Dec 22 2004, 20:26
arteck   Šajā gadījumā esmu ar Taka vienā frontes pusē. Kat...   Dec 22 2004, 20:30
edg   Hmm, protams, no mana posta aciimredzami liekas, k...   Dec 22 2004, 21:13
deBUGa   Tur nav nekaa ko paarbaudiit taa ir sen zinaama pa...   Dec 22 2004, 21:58
edg   Jaa, par taam sen zinaamaam patiesiibaam ir taa: v...   Dec 22 2004, 23:14
arteck   Nu, es atļaušos vienu interesantu citātu. Drošības...   Dec 22 2004, 23:43
Taka   Zini edg agrāk es uzskatīju tevi par nekaitīgu ūde...   Dec 22 2004, 23:45
edg   Kur es tev (vai kaadam citam) esmu nodariijis kaa...   Dec 23 2004, 00:46
NOLF   Topiku neizlasīju, jo nepanesu garus tekstus ...   Dec 23 2004, 00:11
ShinChan   Uh, kas par atvēzienu, :ph34r: Visupirms, man nav ...   Dec 23 2004, 00:36
Wiper   Yaa, un taa kaa trollji guust kaifu no izraisiit...   Dec 24 2004, 01:42
edg   Yaa, un taa kaa trollji guust kaifu no izraisiit...   Dec 24 2004, 14:54
Sindra   edg - Taku vispār nevajag ņemt vērā. Viņa visu uzt...   Dec 24 2004, 17:26
Taka   1. Esmu viņš nevis viņa. 2. Nezinu kas ir Kurbel...   Dec 24 2004, 19:26
bypass   * Novelk garu Hmmmm... * Dzirnaks, tavs viedoklis...   Dec 24 2004, 20:39
arteck   Vienaldzība ir viena no lielākajām un negantākajām...   Dec 24 2004, 21:10
Shinobi-sama   *nozhaavaajas* huh kurbuleejamies ap ticiibu kaa ...   Dec 25 2004, 03:47
Batou   man...tas...ir...jaizlasa līdz galam...misija neiz...   Dec 25 2004, 16:23
ShinChan   Tā ka esmu egoists, runāšu par sevi .................   Dec 25 2004, 16:47
arteck   Pēdējā Rīgas Laiks numurā ir intervija ar Vanagu. ...   Dec 25 2004, 17:59
Batou   Vanaga doma tajā intervijā basically bija - drāzti...   Dec 25 2004, 18:09
arteck   Outlawz, es zinu, ka tagad nedaudz uzbraukšu, bet ...   Dec 25 2004, 18:32
bypass   Man parasti sanāk smiekli, kad redzu, kā katoļi t...   Dec 25 2004, 23:31
Batou   ir atsevišķas vietas pasaulē, kur jau ir elle. var...   Dec 26 2004, 03:11
Sindra   RE: Kaarteejo reizi par religjiju [modi piedodiet :P]   Dec 27 2004, 11:59
edg   Viena vieniiga mannaa putra manaa priekshaa veljas...   Dec 27 2004, 16:38

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 08:31